Wednesday, February 21, 2007

Eduskuntavaaleissa ei toteudu tasapuolisuus ja yhdenvertaisuus. On turha puhua demokraattisista vaaleista kun toiset saavat ilmaista mainosta (?)

Irwin Goodmanin laulu "Häirikkö" http://www.youtube.com/watch?v=KHLMtRaXJa0&mode=related&search=
kertoo yksittäistapauksesta, alkoholistitsuhnasta. Eiköhän sitä liene helpompi kestää kuin perättömillä rikosilmoituksilla ratsastavia neekekereitä, valehtelevia neekereitä ja rasismilla ratsastajia?

Älkäämme antako kansaamme kusettaa erilaisilla vaatimuksilla neekeri-sanan suhteen. Syökäämme jatkossakin neekerisuukkoja (kts. linkki) ja neekerilakritsia

IKL-Pirkanmaa Seppo Lehto ehdokasnumero 180

IKL-Pirkanmaa
Olli Heikkilä ehdokasnumero
179

http://www2.blogger.com/profile/01119450517317008640 kansanedustajanne Pirkanmaa IKL ehdokas Seppo Lehto http://kansanedustajanne.blogspot.com/

Kyseenalaistamme tämän ns. edustuksellisuuden vaalikampanjoinnin kun toiset saavat valtion budjetista vaalirahaa ilmoitteluunsa ja ilmaista mainosta niin ylen kuin sanomakonsernin tv-, netti- ja lehtijulkaisuissa.

On siis aivan turha houria, että ehdokkaita kohdellaan tasaveroisesti, yhdenvertaisesti ja syrjimättä. Suomalaisuusasiaa ja oman kansanetua koskevia asioita syrjitään mielin määrin ja julkisuutta annetaan omaa kansaa mollaaville, sekä oman kansan etuja polkeville kgb- ja stasi-taustaisille sekä rajatonta maahanmuuttoa kannattaville ehdokkaille. Suomessa ei ole vieläkään henkinen "Berliinin muuri" murtunut.